Je bekijkt de reis...

a
A
30 maart 2015 11:17 | Door: Thomas
Hee Nonnie,
Mooi dat je het zo goed naar je zin hebt! Geniet er nog maar van want je zit al weer bijna op de helft en dan begint het aftellen en zit je voor je het weet weer thuis! Geniet ervan en ik spreek je snel ;)
Groetjes Thomas xxx
30 maart 2015 12:58 | Door: Mams
Wat een leuk verslag weer Manon.
Fijn dat je nu verder kunt met het projekt. Als je het druk hebt vliegt de week weer zo voorbij en is het zo weer weekend! En wat levert die voetbal toch altijd weer een gespreksstof op hè!
Als je daar ook nog een portugees tegenkomt, ga je daar dan ook aan uitleggen hoe je over Ronaldo denkt?? Hihi.
Leef je droom lekker verder daar. Veel succes en ik spreek je snel weer....Dikke kus
30 maart 2015 13:08 | Door: Papsie
Heey schoonheid,
Met heel veel plezier lees ik iedere keer jouw verslagen over alle fantastische ervaringen die jij daar beleeft.
Ik kijk er dan ook al naar uit om straks zelf een aantal zaken in het echt te mogen aanschouwen.
Uiteraard als eerste van je stage-activiteiten daar maar toch ook wel van de prachtige natuur die uit jouw foto's blijkt.
Het duurt nog wel een paar weken maar het begint toch al wel op te schieten.
Groetjes en tot app's en/of tot onze volgende Facetime-date.
Papsie
30 maart 2015 15:20 | Door: Bientje
Nonnes!!
Weer heel leuk om je verslag te lezen! Haha wat sma al zegt, ben benieuwd wanneer je over Ronaldo begint!
Wat hebben wij toch ook zitten genieten in de kantine toen we je spraken! Vond het echt geweldig en heel fijn om je zo happy te zien!! Natuurlijk hebben we toen ook een paar desperados en tequila op jou gedronken hihi. Wij denken veel aan jou op de voetbal!!
Ook weten ze bij mij in de klas allemaal wie Manon is. Heb het heel vaak over je en laat regelmatig foto's zien. Ze weten hoe erg ik naar 24 mei uitkijk en vinden het dan ook heel leuk om mijn verhalen over jou aan te horen. Ze hebben ook al door dat wij 2 handen op 1 buik zijn, hihi
30 maart 2015 15:23 | Door: Bientje
Mm.. Te snel op verzenden gedrukt..
Wilde nog even zeggen dat ik je deze week weer het beste wens! Hopelijk kom je weer een heel eind verder met je project en hopelijk kunnen we deze week weer ergens een gaatje vinden om te skypen
30 maart 2015 15:33 | Door: Anita
Hee Manon
Wat is het toch heerlijk om zo mee te genieten, van alles wat jij daar ziet, meemaakt en beleefd.
Ik hoop zo dat je straks jullie ma en pa ook laat meegenieten op de barbiemobiel. Hihi
Groeten
31 maart 2015 13:24 | Door: Lia van Oorschot
Oh Manon ,heerlijk om jou verslagen te lezen. Minder leuk al die spinnen en andere beesten.
Maar ik weet zeker dat je dit voor geen goud had willen missen , deze bijzondere ervaringen.
Jij komt straks niet uit gepraat over al je belevenissen.
Geniet nog lekker van je werk en belevingen. en ja het aftellen gaat beginnen voor je vader en moeder.
Ze hebben er zin in , Nanny heeft het er dikwijls over,dus dat gaat helemaal goed komen.
Succes verder nog en geniet ze van alles werk,natuur & de selfies samen met de inwoners daar.
Groetjes vanuit het winderige Rijsbergen. Lia